24.5.2023

S Vávrou na vodě !

Výherci z řad dárců charitativní Expedice Ganga 2022 dostali jedinečnou příležitost a výjimečný zážitek – tréning na kajaku po boku olympijského medailisty Vávry Hradilka. V pondělí 15.5.2023 spolu trénovali na Vltavě v Troji, kde se nachází slalomový kanál.

Podívejte se na video, které shrnuje atmosféru a zážitky z celého dne. 

 

 

O adrenalin a zážitky nebyla nouze, stejně jako o dobrý pocit z pomoci socioekonomicky znevýhodněným dětem z bangladéšského vzdělávacího centra Čalantika.

I přes ranní déšť proběhl individuální trénink s nevšedním úspěchem a nadšením. Pavel ze Vsetína, jeden ze šťastných výherců, který sdílí vášeň pro kajak, se každého úkolu ujal s nevídaným odhodláním. Prokázal mimořádný talent a cit pro vodu. S velkým nasazením překonal každou překážku, čímž zanechal velký dojem i na Vávrovi.

Jak den postupoval, slunce se vynořilo zpoza mraků a prohřálo skupinový trénink svými zářivými paprsky. Vítězové měli mimořádnou příležitost si s Vávrou nejen popovídat, ale také si po jeho boku na kajaku vyzkoušet základní záběry a triky.

Vzrušující a veselá atmosféra provázela účastníky celým tréninkem. Na zážitky tohoto dne budou ještě dlouho vzpomínat.

Vávra Hradilek tak dalším způsobem podpořil dárce i děti ze slumového vzdělávacího centra Čalantika. Prostřednictvím charitativní Expedice Ganga 2022 a svého nezištného odhodlání věnovat se filantropii byl Vávra příkladem transformační síly soucitu a štědrosti. Tím, že věnoval svůj osobní čas, nejenže předvedl své skvělé kajakářské dovednosti, ale také poukázal na vyšší hodnoty a inspiroval nás k solidaritě. Zvláště pak přinesl naději dětem a komunitě z bangladéšského slumu Čalantika.

Šanci pomáhat máte i vy tím, že podpoříte vzdělávací centrum Čalantika, které dává dětem možnost studovat a posouvat se v životě dál směrem k lepší budoucnosti.


zpět na aktuality

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.