13.12.2021

Jsou Vánoce! Vykouzli zářivé úsměvy

Rozdávejte tyto Vánoce radost nejen pod českým stromečkem. Příspěvkem na zubařskou péči vykouzlíte doslova zářivé úsměvy i na tvářích dětí z Čalantiky. Navíc na Vás čeká dárcovský certifikát se symbolickým příspěvkem podané pomocné ruky. 

Jak mohu pomoci?

Čalantika je místem, kam děti míří nejen na hodiny bengálštiny, matematiky nebo angličtiny, ale i za zdravotní péčí. Při pravidelných zubařských prohlídkách lékaři zjistili, že děti potřebují další placené zákroky, jako jsou například zubní výplně. Jedna taková výplň stojí v Bangladéši okolo 3000 BDT (750 Kč), což je mimo možnosti rodin ze slumu.

Celkově lékaři vyčíslili zubařskou péči pro 80 dětí na 75 000 Kč. Rádi bychom společně s Vámi tuto léčbu dětem umožnili. Pomůžete jim k zářivým úsměvům? 

Úsměvy nejen v Bangladéši

Kromě toho, že svým příspěvkem vykouzlíte úsměvy na dětských tvářích, objeví se i na té Vaší. Přispějte alespoň 500 Kč a nechte si zaslat dárcovský certifikát se symbolickým přívěškem pomocné ruky (Nezapomeňte v dárcovském formuláři zaškrtnout "Chci certifikát s přívěskem" a vyplnit svoji adresu! ). Přívěsek bude dělat radost Vám anebo ho můžete někomu darovat. Udělejte o Vánocích dvojnásobnou radost!


zpět na aktuality

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.