21.11.2018

Hlavní cena soutěže s Dobroběžkou byla předána

Tak a je to. Předali jsme poslední výhru v soutěži s Dobroběžkou. Koloběžku téměř stejnou, na jaké jel Marek 7 měsíců, vyhrál rodák z Kolína, odkud pochází i sám Marek. Takže nyní budou Kolín brázdit hned dvě červené koloběžky.

Koloběžku jsme předali přímo v sídle Yedoo, kde si výherce David Krédl z Kolína mohl zrovna sjednat seřízení koloběžky přímo na míru. 

„Netušil jsem, že můžu vyhrát koloběžku. Marka jsem podpořil, protože mám rád blázny, jako je on,“ říká známý metalista a moderátor Rádia Beat David Krédl, který ke svému překvapení vyhrál hlavní cenu soutěže s Dobroběžkou.

„K cestovatelům mám blízko, léta jsem s nimi dělal pořad v rádiu. Také mám vztah k Bangladéši, pochází odtud můj švagr, a navíc jsem z Kolína, stejně jako Marek. To jsem se ale dozvěděl až teď - při přebírání ceny. Těším se, že si spolu zajezdíme, ostatně bydlíme nedaleko od sebe.“

Děkujeme firmě YEDOO za poskytnutí hlavní ceny do soutěže, za příjemný prostor pro předání koloběžky, za fotky a vůbec za celou spolupráci v rámci projektu Dobroběžka. 


zpět na aktuality

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.