12.12.2022

Dokument Expedice Ganga v Objektivu ČT1

Expedice Ganga skončila. Vávra ujel víc, než se čekalo navzdory "místnímu kajaku" :-D. Všichni přežili. A navíc vznikl dokument, který prostřednictvím iVysílání přinášíme. Užijte si dechberoucí záběry z míst, kde Evropana ještě neviděli. Poznejte i palčivost z důsledků přelidnění a nezvládnuté správy země.

Cestopisný magazín Objektiv České televize odvysílal v neděli 11.12.2022 dokument Martina Vrbického, jehož kamera zachytila dobrodružsví na dobročinné cestě Expedice Ganga. V hlavní roli se představí olympijský medailista a několikanásobný mistr světa Vavřinec "Vávra" Hradilek.

Záznam dokumentu shlédněte na iVysílání České televize.

Proč a za co?

Cílem expedice je upozornit na tíživé životní podmínky dětí z bangladéšského slumu Čalantika a získat finanční prostředky na jejich vzdělávání ve stejnojmenném vzdělávacím centru.

Pozor! Sbírka pokračuje do konce roku 2022

Sbírka Exedice Ganga byla prodloužena do konce roku 2022. Pro vzdělávací centrum Čalantika aktuálně potřebujeme získat ještě kolem 80 tisíc korun. Příspěvkem pomůžete zajistit nejchudším dětem z bangladéšského slumu Čalantika jídlo, vzdělání a lékařskou péči.

V čase vánočním bychom si měli pomáhat ještě o něco více než v průběhu celého roku. Darovat můžete zde.

Všem dárcům děkujeme jménem dětí a jejich rodin.

Autentické fotografie a zajímavý cestopis z dobrodružně charitativní cesty na jedné z největších řek světa najdete na webové stránce Expedice Ganga.

 


zpět na aktuality

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.