3.12.2018

Další dobrodruh pomáhá Čalantice

Po Markovi Jelínkovi je tu další dobrodruh, který se rozhodl zajímavým způsobem podpořit vzdělávací centrum Čalantika. Jiří Šejna jel na kole z Chocně až do Dublinu. Lidé během jeho cesty mohli přispívat na serveru JustGiving.

Jirka podnikl cestu na kole z Chocně až do Dublinu. Vytvořil si speciální stránku na serveru JustGiving, kde mohli lidé přispívat na vzdělávání  a vybrané peníze poputují do dětem a rodičům do bangladéšského slumu v Dháce.Jirka už je doma, ale možnost přispívat na nápad dobrodružného cyklisty je otevřena až do Vánoc. Tak co, zapojíte se?

Jirka na svém facebooku píše: "Tak asi touhle fotkou z Dublin Bay by se to dalo ukončit. Stejně jsem v pořádném skluzu s těma fotkama Hehe. V červenci jsem vyrazil z Chocně, no konkrétně ze Skořenic, a po vice než 3000km dorazil tady na tohle místo. V těch třech tisících je spousta lidí, zážitků a zkušeností, které nikdy nikdy nezapomenu. Ale tak to všichni víme, že to nějak tak chodí na takových výletech. Kdo šlape ten jede no..Hehe Chtěl jsem moc poděkovat těm, kteří se se mnou rozhodli pomoci děckám a jejich rodičům v Dhace, dosáhnout vzdělání a lepší životní úrovně. Link pro příspěvky zůstává otevřený dokud neodešlu pohledy těm, co podpořili svým finančním darem. Budu tvořit galerii, z které si svůj pohled budete moci vybrat. Díky moc."

Děkujeme, milí cestovatelé, za tyhle kreativní nápady, jak pomoci lidem na druhé straně zeměkoule! 


zpět na aktuality


> <

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.