23.9.2021

Cvičíme pro Čalantiku. S výhledem na Hrad.

Ve středu 15. 9. 2021 otevřelo Národní zemědělské muzeum svou střešní terasu pro speciální událost, benefiční jógu pro Čalantiku. Protáhnout si tělo, užít si jedinečné výhledy na Prahu a pomoci dětem z Čalantiky ke vzdělání přišlo nakonec přibližně 20 nadšených jogínů.

S myšlenkou, že cvičením jógy můžeme pomoci nejen sobě, ale i dětem v Bangladéši, za námi přišla Markéta Makovská z Yoga Room Prague. S Markétou jsme již spolupracovali na pop-up józe v parku před několika lety. Tentokrát padla volba na střechu Národního zemědělského muzea, které stojí nad Prahou na Letenské pláni. Srdce každého fotografa by zaplesalo nad jogínskými ásanami, dramatickou oblohou a Hradem v pozadí. Děkujeme NZM za poskytnutí těchto unikátních prostor.

Poděkování patří také všem účastníkům. Ať už jste zkušení jogíni nebo jste se rozhodli zkusit něco nového, doufáme, že se vám cvičení líbilo. Jak řekla Verča Fialová, „odcházím úplně vyzenovaná“. A navíc s dobrým pocitem reálné pomoci. Účastníci nakonec přispěli krásných 5750 Kč!

Pokud vás jóga zaujala, sledujte naši facebookovou stránku, ať vám příště nic neuteče. Nebo máte  nápad na obdobnou akci? Neváhejte nás kontaktovat na calantika@adra.cz


zpět na aktuality


> <

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.