15.10.2015

ADRA běh 2015, tentokrát Vašima očima...

 

Ptali jsme se, jak se Vám ADRA běh 2015 líbil - děkujeme za reakce, a dále necháme mluvit už jen Vás:

 

 

 

 

"Děkuji za příjemný závod! Přátelskou atmosféru vytvořili nejen všichni dobrovolníci, kteří povzbuzovali na trati a byli ochotní např. schovat ve stanu batohy, ale i Jan Smetana se svým komentováním plným humoru." (Lucie Samlerová)

"Oceňuji, že byl pro ty nejmenší připraven i jiný než běžecký program - především malování na obličej bylo velmi zdařilé. Myslím, že je prima nápad spojit ať sportovní, či kulturní zážitek s charitou." (Dana Jiřičná)

"Dobře zorganizované, příjemná atmosféra, pěkné počasí - myslím, že vše se povedlo." (Přemysl Belaška)

"...určitě mohu říct, že jsem si akci užil přímo skvěle. Vychutnal jsem si bohaté občerstvení, využil i zázemí v restauraci Na Baště, včas jsem se dozvěděl co a jak. Navíc na blízkém dětském hřišti si užijí i naši nejmenší, než rodiče doběhnou. Běhání po okruhu s minimálním převýšením je pohodové a trasa podle mé GPS byla změřena přesně. To vše + charitativní podtext = pěkná tradice do budoucna. Těším se na příště!" (Vít Mrkvička)

"Velký dík patří nejen jim, ale také všem dobrovolníkům, kteří se podíleli na zdárném průběhu akce. Za rok bych chtěl přijít zas." (Miroslav Bísek)

...a ultramaratonec Ondra dokonce napsal článek na svůj blog:)

Citáty jsou převzaty z fóra na http://www.adrabeh.cz/forum/#.

 

Jsme moc rádi, že jste rádi!:)


zpět na aktuality

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.