11.1.2019

Freestyle Mondays pro Čalantiku

Freestyle Mondays, série 12ti benefičních koncertů s umělci z celého světa se konaly během celého roku 2018. Pořadatelé se tento rok rozhodli vybrané peníze ze vstupů a pravidelné aukce obrazů věnovat dětem z Čalantiky. Celá akce se moc povedla a během celého roku podařilo dětem z Čalantiky přispět částkou 130 860 Kč! Děkujeme.

Na Freestyle Mondays je prostor pro rappery a zpěváky případně další muzikanty, co se nebojí improvizovat anebo si chtějí jen tak zajamovat. Přijít si můžete poslechnout nejenom je, ale i světoznáme umělce hip-hopového hudebního odvětví. 

Pořadatelé akce již minulý rok podporovali během svých koncertů charitativní projekt Whisper´s Magical Children´s Hospital, tedy nemocnicí v africké Ugandě. V tomto roce se rozhodli podporovat naše vzdělávací centrum v Bangladéši - Čalantika. 

Večery provázela známá moderátorská dvojce Metoděj & Dozer neboli saysomething.cz

Celkový výtěžek 130.860 Kč byl vybrán během dvanácti koncertů. 54 260 Kč bylo vybráno ze vstupného na akci. Průměrně se tedy za jeden večer vybralo 4 521 Kč. Dalším významná finanční podpora pramenila z aukce obrazů různých umělců, kteří se snažili kreativně znázornit děti z Čalantiky. Celkem 12 obrazů se podařilo postupně vydražit za 76 600 Kč. Částka nejdražšího obrazu se vyšplhala na kráných 13 000 korun.

 

Děkujeme všem, kteří jste si domů odnesli obraz, účastnili jste se akce buď jako účinkující nebo jako diváci a hlavně pořadatelům! Tento dar je úžasnou pomocí pro celé centrum v Bangladéši. Na koncerty Freestyle Mondays budete moci jít i v tomto roce, ale podporovat se bude opět jiný charitativní projekt.

Tým pracovníků z Adry spolu s vítězem poslední aukce v rámci Freestyle Mondays 2018


zpět na aktuality


> <

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.