15.11.2018

Vyhlášení soutěže s Dobroběžkou

V neděli 11. 11. ve 12:00 proběhlo třetí a zároveň poslední losování ze všech podporovatelů, kteří pomáhali kupovat Markovy virtuální kilometry Dobroběžky. Projekt tím podpořil naše slumové vzdělávací centrum Čalantika pro děti a jejich rodiče v bangladéšské Dháce.

Losování se uskutečnilo tématicky a to v rámci cestovatelského a outdoorového festivalu OBZORY. Moc děkujeme pořadatelům za navodění příjemné atmosféry, poskytnutí prostoru pro vyhlášení a hlavně za podporu takového projektu, který spojuje cestování s pomocí. 

Vyhlášení se účastnili zástupci ADRA, o.p.s, zástupci hlavního sponzora soutěže - firmy Yedoo a dokonce i sám Marek, který výherce losoval. 

Soutěžilo se o 10 cen:

  • Koloběžka Trexx od firmy Yedoo
  • Dvě knihy od Nakladatelství Portal
  • Poukaz na nákup tenisek značky Botas v hodnotě 2 000 Kč
  • Zimní čepice a pexeso značky Rejoice
  • Balení náhrady stravy AnaPuru s shakere
  • Tři knihy fotografií My, děti slumu od Fotografa bez Talentu od organizace ADRA, o.p.s.
  • Dárkový balíček kreativního materiálu pro vlastní výrobu šperku nebo doplňku od firmy Polodrahokam.

 

Všechny ceny už mají svého výherce a ještě jednou všem srdečně gratulujeme! Celý záznam z losování můžete vidět na facebookových stránkách Čalantiky.

Dobroběžka ale tímto ještě nekončí. Kupovat si Markovy ujeté virtuální kilometry můžete stále dál.

Vybrané peníze poputují dětem a jejich rodičům do vzdělávacího centra Čalantika v bangladéšském chudinském slumu. Centrum funguje na základě podpory českých dárců a nabízí doučování dětem ze slumu, teplé výživné obědy, pravidelné lékařské prohlídky, má vlastní školku, která je státem povinná pro nástup do ZŠ , pořádá také kurzy pro maminky, ať už kurzy gramotnosti, nebo třeba vyšívání či vaření. Více o vzdělávacím centru se dozvíte přímo na našich stránkách, nebo se tam třeba, jako Marek, jednou vydejte na koloběžce, nebo jiném, vámi oblíbeném, prostředku :-)

Pokud se Vám aktivity centra líbí a můžete centrum podporovat pravidelně.


zpět na aktuality


> <

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.