21.9.2015

Wallabies kemp = čtyři měsíce platu učitele v Čalantice

Kemp v Havlíčkově Brodě podpoří centrum Čalantika - děkujeme organizátorovi, všem zapojeným hudebníkům i návštěvníkům a také partnerům, který Wallabies podpořili!

První zářijový víkend se vystřídalo v Havlíčkově Brodě kolem patnácti kapel a DJs, kteří přijeli rozeznít prostor kolem koupaliště. Ale nešlo zdaleka jen o zábavu, celkově se vybralo krásných 22 200 Kč! Vaše úsilí přineslo naprosto konkrétní věc osmdesáti dětem v Čalantice  – čtyři měsíce platu jejich učitele.

 

Díky Wallabies kempu jsou zase o něco blíž svému snu! A z čeho se taková suma složila? To můžete vidět zde:

Organizátoři to neměli lehké před, v průběhu ani po skončení kempu. Veškeré obtížnosti ale nezakryli důvod, proč se vrhli do uspořádání Wallabies kempu. Na Facebooku říkají : „Smyslem totiž bylo skloubit zábavu, setkat se s přáteli, poznat nové tváře, ale i pomoct dětem a jejich rodinám v bangladéšském slumu Čalantika. Proto byl line-up multižánrový, proto byl na místě stánek ADRA se spoustou zajímavostí, kam kdokoli z Vás mohl nahlédnout a přispět. Stalo se tak i díky všem firmám, které podpořily tuto myšlenku tím, že poskytly své služby za minimum, či bez nároku na honorář“.

Organizátor Jakub Straka děkuje velmi konkrétně: " Velice bych chtěl poděkovat všem sponzorům, velkým i malým, bez nich by to nešlo vůbec. Jmenovitě firmám: Plzeňský prazdroj, který nám půjčil velký párty stan a daroval dva sudy piva pro kapely a ten třetí co se vytočil, tak šel celý jeho výdělek do kasičky Adry a celé to zařídil pan Sedláček, 15 000 Kč nám dal street shop IKONIK, firma Dixi, která nám dala 15 000 Kč slevu na mobilní wc, což nám opravdu pomohlo, rádiu Vysočina za reklamu na rádiu zdarma, obchodnímu centru Šipka, které nám vytisklo plakáty, frimě Hermann, které nám udělalo pásky na ruku a firmě Helping, která nám dala 2000 Kč na reklamu. Klukům z Paipa za zázemí a 5000 Kč co dali do kasičky ze své tržby, Klubu Bohemians, který nám zapůjčil zálohovatelné kelímky na pivo, které taky přispěli do kasičky. Všem kamarádům, co mi pomohli s úklidem a nosením aparatury a dalších věcí.  Radním města Havlíčkův Brod, jmenovitě panu Zbyňkovi Stejskalovi, panu Hermannovi a paní Mojžíškové, kteří za nás bojovali a díky kterým se festival uskutečnil a v poslení řadě pan Jan Pavlík, ředitel městské policie, který byl opravdu shovívaví a dokázal nám vyjít vstříc a ještě bych zapoměl poděkovat všem, kteří přišli podpořit festival!".

Čalantika děkuje všem, kteří se zapojili - jmenovaným i nejmenovaným! :)


zpět na aktuality


> <

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.