23.3.2015

Pio Squad inspiruje další… díky jde do Kyjova!

Začalo to tím, že za mnou přišel přítel s otázkou, jestli už jsem viděla nový klip od Pio. Jistě, že neviděla, neposlouchám hip hop, ale vysvětlete to maniakovi, který bez hudby tohoto druhu nedokáže žít. Nicméně mi to nedalo a na klip jsem se podívala. Dostal mě!

Klip, text a ze všeho nejvíc skutečnost, proč vůbec vznikl. Okamžitě jsem zadávala do internetového vyhledávače slovo ČALANTIKA a našla jsem, co jsem hledala. Ať je Vás víc, nebo jen jeden člověk, v dnešní době je neuvěřitelné, co pro ty děti děláte. Je krásné být nesobecký a umět se podělit.

Nemohla jsem to nechat jen tak. Přečíst si o ČALANTICE, doposlouchat Pio a jít na pivo.  Vzhledem k tomu, že se blížila hiphopová akce, kterou pořádal přítel s kamarády, nemohla jsem toho nevyužít. Vznikl plakát, kasička a skvělé místo na uspořádání sbírky. 

Akce se konala u nás na jižní Moravě, v městečku Kyjov, v klubu Deep Light music bar, pod názvem Prestižní Nálož Rapu. Kluci pozvali interprety jako Shomi a Zverina, Lord Lhus, také účinkovali místní a okolní interpreti. Jamal a Konys, Bezcrew a Pressplay crew. Moc mě potěšilo, že byli všichni pro, všichni souhlasili se sbírkou a nadšeně přispívali do kasičky. Všem neskutečně moc děkuji!!! Všem, co se přišli pobavit a přitom udělali dobrý skutek. Vybrali jsme slušnou částku na tak malý klubík a na takovou účast. Mám z toho moc dobrý pocit a věřím, že to nebyla poslední akce, kde se sbírka konala.

Dětem do ČALANTIKY přejeme ze srdce jen to nejlepší, co nejvíc finanční podpory a doufáme, že se díky nám budou mít o něco lépe :)                                                         
                                                                                                                       Markéta Duranová, Hodonín


Děkujeme Markétě za organizaci sbírky a všem jmenovaným kapelám i účastníkům akce Prestižní Nálož Rapu za podporu dětí ve slumu Čalantika! Váš dar podpoří novou třídu 30 předškoláků v centru Čalantika – dětí, které dostanou příležitost začít chodit do školy, zažít dětství a mít šanci na důstojnější budoucnost. Jejich úsměvy patří vám - díky, že v tom jedete s náma! :)


zpět na aktuality


> <

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.