23.5.2015

Lajky jsou málo platný i Pardubucích a Chrudimi!

I Pardubice a Chrudim se nechaly inspirovat projektem Pio Squad for Čalantika a podpořily vzdělávání dětí ze slumu. Jak to konkrétně vypadalo?

Díky ViaFinance se 23.5. uskutečnil koncert kapely Pio Squad v chrudimském klubu Patro. Plný klub si užil koncert a možnost podpořit děti z Čalantiky celkovou částkou 32 571 Kč.

Děkujeme!

 

Zde ještě pár slov organizátora Lubora:

Vše začalo po zhlédnutí klipu Čalantika od Pio Squad, kdy jsem přispěl částkou do projektu. Jelikož už delší dobu podporuju nárazově projekty, které mi dávají smysl, tak jsem přemýšlel, jak to udělat větší a zacílit to na co nejvíce lidí v mém okolí. První co jsem musel, tak sehnat lidi, kteří to se mnou dají dohromady a nebudou od toho očekávat žádný finanční zisk. Což byli Kryštof a Honza (obchodní partneři) od nás z ViaFinance. Dál jsem poprosil o pomoc dva mé dlouholeté přátele Dubase a Tádu, kteří se postarali o promo a oslovení Pio Squad za což jim patří ohromné DÍKY. V neposlední řadě bylo potřeba zařídit místo, kde akci udělat a tak jsem oslovil další přátele Luboše a Ondru, kteří vlastní klub Patro. Kluci zařídili vše potřebné, aby v klubu mohla vystoupit skupina. Takže klukům z Patra posílám také ohromné DÍKY. Další velké DÍK patří všem, kteří dorazili a podpořili projekt libovolnou částkou do kasiček. Ještě jednou chci poděkovat všem, kteří se zúčastnili připravování projektu a to jmenovitě TÁDA, DUBAS, KRYŠTOF, HONZA, LUBOŠ, ONDRA a klukům  Z PIO za skvělý koncert a v neposlední řadě partnerům bez kterých by tato akce nikdy nemohla vzniknout a to společnosti ViaFinance a music clubu Patro.

Protože lajky jsou tu málo platný, chce to víc…

Díky moc, Lubor

 


zpět na aktuality


> <

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.