12.7.2018

Pop-up jóga pro Čalantiku již podruhé v Praze!

Zveme Vás na pokračování charitativní pop-up jógy pro Čalantiku. Ve spolupráci s Yoga room Prague si můžete přijít zacvičit do parku Riegrovy sady a podpořit tak vzdělávací centrum pro rodinu Čalantika v Bangladéši.

První jógová session proběhla 23. června, během sobotního dopoledne byla i přes nepřízeň počasí skvělá atmosféra. Další setkání, tentokrát během úterního odpoledne 24. července se bude opět skládat z několika lekcí jógy.

Těšit se můžete na 3 různé lekce:

16:00 - 17:00 Jóga pro rodiče s dětmi od 3 let s Adélou Drmotovou

(mohou cvičit i samotné děti bez rodičů, ti ale musí být na místě)

17:45 - 18:45 Jemná Vinjása jóga s Mílou Kalousovou

19:00 - 20:00 Dynamická aštánga jóga s Markétou Makovskou

,,Jóga a konání dobra jsou jako dvě spojené nádoby," říká Markéta Makovská, iniciátorka charitativní akce a zakladatelka studia Yoga room Prague na pražských Vinohradech. Markéta zde učí zejména Aštánga jógu. S dynamickou jógou začala již v roce 2004, pro veřejnost učí od roku 2013. Ve svých začátcích si Markéta vyzkoušela snad všechny styly jógy, avšak až s Aštángou se pro ni jóga stala opravdová životní disciplína. Jóga je pro ni nejen cvičení na podložce, ale také životní filozofií a cestou ke šťastnému a vyrovnanému životu. Ve studiu naleznete i další lekce, zejména typu vinjása jóga, při kterých se snoubí pohyb v ásanách s dechem tak, abyste si psychicky odpočinuli od každodenních starostí, ale zároveň intenzivně pocítili účinky jógových pozic a načerpali spoustu nové energie.

​Vstupné na celou akci je dobrovolné, doporučené je 200Kč na libovolný počet lekcí. Cvíčí se na rovném plácku nad restaurací viz mapka níže. K dispozici bude několik jógových podložek, každý by si však, pokud je to možné, měl donést podložku vlastní.

Akce se koná pod záštitou starostky Prahy 2 Mgr. Jany Černochové. Událost naleznete také na serveru Kudy z nudy.

 


zpět na aktuality


> <

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.