3.6.2015

Pio Squad for Čalantika: Jak to dopadlo?

Když se legendární hip-hopová kapela Pio Squad vrátila po několika letech znovu na pódia s myšlenkou podpořit vzdělávání dětí z chudinské čtvrti Čalantika, nikdo netušil, jak to všechno dopadne….

 

Teď je však vše jinak - série koncertů Pio squad for Čalantika je za námi, videoklip Čalantika je na světě a online kampaň Lajky jsou tu málo platný je u konce – je čas ohlédnout se za tím, co se podařilo a OSLAVOVAT!

ČTIJaká byla pro kapelu Pio Squad návštěva Bangladéše a jak vznikal klip Čalantika?

 

Zajímá vás, kolik se vybralo v kasičkách z koncertů, nebo v darech zaslaných online? Jaká byla celková vybraná částka, která poputuje do Bangladéše? Jak vypadají předškoláci nově zřízené PIO třídy? Odpověďi najdete v následující prezentaci:


Kapela Pio Squad podpořila školáky v Čalantice celkem 10 koncerty, na kterých se v rámci veřejné sbírky vybralo 140 028 korun. K možnosti online darů přispělo více než 600 dárců celkovou částkou 218 075 Kč. Akce inspirované kapelou Pio Squad a organizované jejími dalšími příznivci vynesly už 72 901 Kč. Do Čalantiky tedy díky iniciativě kapely Pio Squad a všech, kteří se k nim přidali, poputuje úžasných 431 004 Kč!

Děkujeme!


ČTIJak vybraná částka v Čalantice konkrétně pomáhá?


Pojďte se setkat s Johnym, jedním ze školáků nové PIO třídy, kterému jste změnili život. 

ČTI: Příběh Johnyho

 

Jak hodnotí výsledek samotní členové kapely Pio Squad? 

„Vůbec jsem nečekal, že se zapojí tolik lidí a s takovým nadšením. Jak na koncertech, tak i po té. Je to skvělý, jste skvělí!“ DJ J-Kid

„Společně jsme mohli darovat dětem z Čalantiky alespoň kousek dětství a šanci na lepší budoucnost, díky!“ Eurodel

„Jsem rád, že Čalantika žije! A díky vašim příspěvkům, které předčily moje očekávání, bude žít dál a ve větším i další roky.... Rozdáváme to dál, pio 2015!“ :) Efko

 

ČTICo jste o klipu Čalantika a iniciativě kapely Pio Squad napsali vy?

 

PIO Squad inspiruje další!

Co mají společného fanoušci Bohemky, rapeři z Kyjova, mladí na akci CELER, Westpoint Music z Horažďovic, hiphopoví nadšenci z Karlových Varů, Chrudimi a Pardubic či kadeřnice z Jihlavy? 
ČTI zde!

 

Lajky jsou tu málo platný…. Díky Vám!

Podpora Čalantiky ukončenou kampaní kapely Pio Squad nekončí. Zapojit se můžete dál!

Chci uspořádat benefiční akci pro Čalantiku

Chci se podívat, co je v Čalantice dál potřeba

 


zpět na aktuality

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.