23.2.2015

Nový videoklip „Čalantika“ kapely Pio Squad je tu!

Po listopadové cestě do Bangladéše se známá hiphopová kapela Pio Squad rozhodla uspořádat ještě jeden – vrcholný koncert, na kterém měl premiéru i jejich nový autenticky bangladéšský videoklip. Zhlédni klip "Čalantika" a pomáhej s PioSquad i ty!
 

V pořadí už desátý koncert pro Čalantiku se uskutečnil 21. 2. 2015 v jihlavském SOUL music clubu a proběhla na něm i slavnostní premiéra nového videoklipu „Čalantika“. 

Výtěžkem z koncertu, který přinesl 44 650 Kč, se kapela Pio Squad a její příznivci rozhodli dál Čalantice pomáhat – a to podporou nově otevřené předškolní třídy pro děti 6-10 let, které stále ještě do školy nechodí. Finanční prostředky z  únorového koncertu i z online darů, které přicházejí od dárců po zhlédnutí videoklipu, pomohou zajistit pro novou třídu v Čalantice vše potřebné pro výuku a zdravý rozvoj dětí, např. školní pomůcky a učebnice, lékařskou péči, výživné obědy, apod).

Lajky jsou tu málo platný, chce to víc...,“ říkají ve svém poselství členové kapely Pio Squad. Připoj se k výzvě Pio Squad a pomáhej s nimi v Čalantice i ty! Více na www.calantika.cz/piosquad.

 


zpět na aktuality


> <

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.