17.5.2017

Kniha, která dokáže změnit život

Nestává se to každý den – ani každý rok. Tento rok se to stalo, a do Čalantiky opět odcestoval další Čech, aby ji podpořil. Výsledkem je sen vydat fotoknihu, která by dál svými zisky podporovala jednu třídu v bangladéšském slumu.

Fotograf bez talentu přišel do Adry podobně jako před třemi lety hip-hopová skupina Pio Squad. Chtěl přispět svým dílem pro ty, kteří mohou být daleko, ale potřebují pomoc možná víc, než si dokážeme připustit. I když mnohem víc pracuje, než mluví, bylo nám hned po první schůzce jasné, že máme společný cíl – pomoci třídě dětí ze slumu Čalantika, aby mohli chodit do školy i tento rok.

Výsledkem je fotokniha, která reálně může zachraňovat životy. Myšleno - umožnit vzdělání, které je ve víru velkoměsta předpoklad dobrého a spolehlivého živobytí. Pokud se s touto myšlenkou ztotožňujete a chcete ji podpořit, zapojte se do výzvy na hithit.cz, trvá do 7.června 2017.

Mezi odměnami nechybí samotná Kniha, která dokáže změnit život, nebo třeba workshop se samotným Fotografem bez talentu. Takže, šup tam: https://www.hithit.com/cs/project/3577/kniha-ktera-dokaze-zmenit-zivot

..a nezapomeňte to říct rodině večer, kamarádům o víkendu a tak vůbec.

 

A tady malá ochutnávka:


zpět na aktuality


> <

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.