9.6.2017

Dokázali jsme to!

Posledních pár dní před koncem HitHitové výzvy s názvem Kniha, která dokáže změnit život se atmosféra v naší kanceláři dala téměř krájet.  Do posledního okamžiku nebylo nic jisté. Ještě necelý týden před uzavřením výzvy se vybraná částka pohybovala okolo 50 % z cílové částky. 

A jak možná víte, na HitHitu jsou přísná pravidla: všechno nebo nic. Zaměřili jsme tedy všechny své síly na zlomení situace v cílové rovince. A co se nestalo, během víkendu se karta obrátila a my mohli sledovat raketový finiš. Příval příspěvků se nezastavil ani po dosažení cílové hranice 197 000 Kč a my Vám tak můžeme s nesmírným potěšením oznámit, že výzva byla včerejším polednem ukončena s finální částkou neuvěřitelných 224 750 Kč! 

Ti z vás, kteří nás v HiHitové výzvě podpořili, se mohou těšit na své odměny během následujících týdnů. Knize, která dokáže změnit životy, tak už nic nebrání v jejím vzniku. Sledujte nás, aby vám neunikli informace o jejím křtu anebo možnostech, jak si knihu zakoupit. Věříme, že radost dětí ze slumového centra Čalantika za ten adrenalin stojí. Díky výzvě budeme moci zajistit přístup k základnímu vzdělání osmdesáti z nich i tento rok.

Moc děkujeme všem, kteří výzvu podpořili, sdíleli a mysleli na nás. V neposlední řadě děkujeme Fotografovi bez talentu, že se rozhodl podpořit projekt Čalantika.

Donobad!


zpět na aktuality

Čalantika ADRA

Copyright © 2024 ADRA
Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.